Warning: is_dir(): open_basedir restriction in effect. File(/) is not within the allowed path(s): (/storage/content/90/1005590/jeffravn.dk/:/storage/configuration/wrappers/90/1005590/jeffravn.dk/:/tmp/) in /storage/content/90/1005590/jeffravn.dk/public_html/wp-includes/functions.php on line 1618 Warning: mkdir(): No such file or directory in /storage/content/90/1005590/jeffravn.dk/public_html/wp-content/plugins/photo-gallery/framework/BWGOptions.php on line 199 Sådan valgte jeg at steppe mit fotografi et niveau op – Jeff Christian Ravn

Sådan valgte jeg at steppe mit fotografi et niveau op


I denne video vil jeg sætte nogle ord på, hvorfor jeg valgte for knap 5 år siden at lave et foto projekt som fik navnet “Humans On My Way”
Jeg vil lige starte med at sige at det var stærkt inspireret af “Humans of new york” som jeg mener er et utrolig stykke journalistik arbejde.
Hvis du ikke har hørt det navn før, så vil jeg helt bestemt anbefalde dig at hoppe en tur ind på hans side.

I video vil jeg lægge stor vægt på hvad jeg fik ud af det og hvorfor jeg også mener
at du burde kaste dig ud i det.

En lille afsløring…
Da jeg var færdig havde jeg fået et værktøj mere i rygsækken, som har givet mig flere opgaver og bestemt også større opgaver end før..
Som vi alle jo ved, så er større opgaver = større pose penge og mulighed for at udbygge ens netværk!

God Fornøjelse.

Ps. Husk at man kommer langt med et smil og at det ikke gør ondt at få et nej.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *