Warning: is_dir(): open_basedir restriction in effect. File(/) is not within the allowed path(s): (/storage/content/90/1005590/jeffravn.dk/:/storage/configuration/wrappers/90/1005590/jeffravn.dk/:/tmp/) in /storage/content/90/1005590/jeffravn.dk/public_html/wp-includes/functions.php on line 1618 Warning: mkdir(): No such file or directory in /storage/content/90/1005590/jeffravn.dk/public_html/wp-content/plugins/photo-gallery/framework/BWGOptions.php on line 199 Test af Eyelead: Sådan renser du nemt din sensor – Jeff Christian Ravn

Test af Eyelead: Sådan renser du nemt din sensor

 

Kan det virkelig passe at jeg er den eneste som er ved at rive håret af mig selv, når jeg kommer hjem efter en lang dag ude i felten og opdager at der er pletter på alle mine billeder?
Og de sidder sjovt nok samme sted på hvert eneste billede..

Jeg er nu ret sikker på at jeg ikke er den eneste som oplever det, men hvad kan man så gøre ved det, hvis man ikke har lyst til  at skulle undvære kameraet i 14 dage?

Man kan naturligvis vælge at gå ned til den lokale fotohandler og få dem til at gøre det..
Men så igen… så er det også lidt træls at skulle betale imellem 400kr og op til 750kr for det hver eneste gang..

Hvad ville du sige til, hvis jeg nu sagde at du efter at have set denne video og købt et produkt som koster 399kr
Ville kunne gøre det 20 gange?

Det lyd ikke helt dumt i mine øre, så jeg hoppede selv med på den vogn for nogen år siden nu og jeg har bestemt ikke fortrudt!

God Fornøjelse.

Ps. Så er det vist slut med dyre værkstedsregninger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *